1.

Iguazu Falls In Brazil. Cascada Iguazu Este Formata Din 275 De Caderi De Apa, Toate Aflate Pe Mai Putin De 3 Km Din Raul Iguazu.


Travel is the Only Thing you Buy that Makes You Richer!

Install the Android app: Funzy PicsIguazu Falls In Brazil. Cascada Iguazu Este Formata Din 275 De Caderi De Apa, Toate Aflate Pe Mai Putin De 3 Km Din Raul Iguazu.


By Fire Elf - the Best Honeymoon Destinations
Iguazu Falls In Brazil. Cascada Iguazu Este Formata Din 275 De Caderi De Apa, Toate Aflate Pe Mai Putin De 3 Km Din Raul Iguazu.
5.0 stars based on 1 reviewsIguazu Falls In Brazil. Cascada Iguazu Este Formata Din 275 De Caderi De Apa, Toate Aflate Pe Mai Putin De 3 Km Din Raul Iguazu.

Iguazu falls in Brazil. Cascada Iguazu este formata din 275 de caderi de apa, toate aflate pe mai putin de 3 km din raul Iguazu. Unele cascade ating 80 de metri inaltime desi majoritatea au aproximativ 64 de metri. Garganta del Diablo sau Gatul Diavolului este cea mai impresionanta dintrea toate. In forma de U, cu o latime de 150 metri si o lungime de peste 700, stanca marcheaza granita dintre Argentina si Brazilia. Inconjurata de o padure tropicala de bambusi si palmieri, populati cu papagali si maimute, care ascunde ruinele unei misiuni de secol 18, Cascada Iguazu pare rupta din acest timp si poate chiar din aceasta lume

Page generated in 2.4921 seconds.